l’associació

27 anys d’història i 300 establiments agrupats a CentreVic

L’Associació CentreVic, que agrupa uns 300 establiments del centre i rodalies de la capital d’Osona, té com a mínim 27 anys d’història perquè els primers estatuts daten del novembre de 1978. Els comerciants van decidir agrupar-se per poder representar-se millor i tenir influència i força davant de les institucions.

L’associació està integrada per una junta de 10 membres i un dinamitzador, que fa tasques de gestió, promoció i administració. Tots ells vetllen perquè es puguin tirar endavant diferents activitats i projectes per els establiments que formen part de CentreVic.

Entre les tasques que es porten a terme dins l’Associació hi ha la realització de campanyes de promoció del comerç urbà, oferir serveis complementaris pels clients a l’hora de comprar o posar-se d’acord en els horaris comercials entre setmana, en els dies festius i en l’època de rebaixes, entre d’altres.

CentreVic també organitza cursos de formació i reciclatge pels botiguers associats, programa accions per aconseguir millores socials pels comerciants i busca constantment recursos de finançament a través de plans de dinamització que atorguen les institucions.

D’altra banda, l’Associació treballa per reforçar els vincles entre associats, tot respectant les competències de mercat de cadascú.

L’objectiu principal de l’Associació és consolidar el centre de Vic com el centre comercial a cel obert més gran de la comarca i d’un dels més importants de Catalunya.

%d bloggers like this: